peloponnesos

peloponnesos

Om bloggen

Här kan ni delta i vårt äventyr i allt vad det innebär att bygga hus i Grekland, och deltidsbo här,samt emellanåt lite om livet i Sverige.
Alla bilder här på bloggen tillhör mig . Vill du använda något eller några foton vill jag att du kontaktar mig!

Gungar och skakar och ormar flyger ;-)

SuomeksiPosted by anneli Wed, June 19, 2013 22:24:30

Jotenkin kummalliselta tuntuu tämä kesä! vai onko koko vuosi ollut hieman ihmeellinen,tosi lämpimät talvikuukaudet ja hiekkaa, hiekkaa Saharasta roppakaupalla ja sitten nämä toinen toistaan seuraavat maanjäristykset jotka ovat vaihtelevat hieman keinuttavista hyvinkin tärähtäviin järistykseen. Se ääni mikä ennen maanjäristystä on jotain mitä ei oikein voi selittää,kuin ,se on vain koettava!
Parin viikkoinen isompi keinuva järistys ,joka keinutteli meitä hetken meren suuntaan,aiheutti useampia pieniä jälkeensä mutta eilen ollut tosi jymäys täräyttti kyllä kunnolla että tuntui jo että talo keskeltä halkeaa ja siirrymme puoleksi tuonne kylän suuntaan;-) Tämä järistyksen keskus olikin ihan tossa meressä ulkopuolella.
Kyllähän näihin jo pitäisi alkaa tottumaan mutta aina se vaan on yhtä avuton ja pelokas tunne kun se sattuu!

Ja vielä ihmeempää,lentävätkö käärmeetkin vai säikähtivätkö ne myös järistystä niin että rupesivat kiipeämään pitkin seiniä smiley sillä miten tämä ei mitenkään herttaisen näköinen otus on päässyt yli 7 metrin korkeuteen katonrajaan!! Siellä se nurkassa vaan kiemurteli kun olin menossa kukkiani kastelemaan ......


Merikin käyttäytyy joten omituisesti ! Kuin suuri tummemman sninen peitto tulisi ylitse jonka jälkeen koko meri muuttuu kaiken sinikirjavaksi! Meren pohjassa varmaankin on käynnissä suurempikin aktivitetti,kuka tietää!

Kalinixta, toivottavasti eivät lentävät käärmeet ja järistykset heilauttele yöunia kovin pahastismiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.