peloponnesos

peloponnesos

Om bloggen

Här kan ni delta i vårt äventyr i allt vad det innebär att bygga hus i Grekland, och deltidsbo här,samt emellanåt lite om livet i Sverige.
Alla bilder här på bloggen tillhör mig . Vill du använda något eller några foton vill jag att du kontaktar mig!

Gungar och skakar och ormar flyger ;-)

VounariaPosted by anneli Wed, June 19, 2013 22:17:13

Det är verkligen en konstig sommar i år eller har det varit en konstig vår också och vinter ;-) Vädret har ju varit jättekonstigt med varma vintermånader och massor, bara massor av flygande Saharasand !

Och jordbävningarna avlöser varandra och varierar i styrka från små gungningar till riktiga otäcka skakningar!

Senaste veckorna har vi drabbats av två större,senast i går mitt i kvällsteet så att koppen bara flög i luften.En , rejäl puff i i sidled mot byn. Kanske vi kom närmare byn nu för i det tidigare skalvet för knappa två veckor sedan gungade vi mot havet till ;-) Gårdagens kändes så kraftigt för att epicentrum låg i havet utanför!

Undrar om ormarna lärt sig flyga eller blev de så rädda av skalven att de kryper ca 7 meter upp och gömmer sig ;-) idag såg jag en bamse orm uppe på balkongen under takbjälkarna.


Havet beter sig lite konstigt också,som en mörkare blå täcke som kommer och täcker över för att sedan ändra havet till blåmelerad på några minuter,kanske händer det mycket i havsbotten just nu!

Kalinixta,kommer nog drömma om flygande ormar och mönster gräshoppor samt gungande blåa havet smiley

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lotti Fri, June 21, 2013 15:56:31

Oj! Vi får hoppas att vårt hus står kvar och väntar på oss i morgon! Vi plockar alltid ner glas och annat ömtåligt från hyllorna men vi har varit där när det har skakat rejält, så det är bara att hålla tummarna. Otäckt med ormarna! Bäst att kolla var man sätter sig på terrassen! Glad midsommar!