peloponnesos

peloponnesos

Om bloggen

Här kan ni delta i vårt äventyr i allt vad det innebär att bygga hus i Grekland, och deltidsbo här,samt emellanåt lite om livet i Sverige.
Alla bilder här på bloggen tillhör mig . Vill du använda något eller några foton vill jag att du kontaktar mig!

Blommor,överraskningar och regn

VounariaPosted by anneli Fri, April 19, 2013 18:33:49

En perfekt dag för lite blomsterplantering tänkte jag i den härliga morgonsolen, några nya blommor och växter är aldrig fel ;-)
Mina fina "Aktinidios", Kiwiplantor, hade konstigt nog inte klarat av vintern, det var lite sorgligt ,för de hade växt till sig så fint och måste man alltid ha både hon och han planta för pollineringens skull.Blir dyrt med nya plantor,för just Kiwi plantorna kostar lite mer än blommorna som är ju verkligen billiga här.
Men men,glatt överraskad blev jag hos Takis på Garden shop,det hade kommit en ny sort av Aktinidio,ska vara enklare att lyckas med och man behöver inte ha plantor av två kön, nu är det bara att hoppas på en stor Kiwi skörd ;-)

Mullbärsträden vi planterade förra sommaren ger redan frukt :-)en trevlig överraskning, trodde det skulle ske först nästa år.Olivträden börjar slå ut i blom,med sina underbara små små blommor En till överraskning blev den plötsliga väderomväxlingen...mörka regntunga moln kom snabbt som bara den med efterföljande regn och blixtar och dunder! Här blev det minsann inget planterat idag!

Ha en skön fredagkväll!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.