peloponnesos

peloponnesos

Om bloggen

Här kan ni delta i vårt äventyr i allt vad det innebär att bygga hus i Grekland, och deltidsbo här,samt emellanåt lite om livet i Sverige.
Alla bilder här på bloggen tillhör mig . Vill du använda något eller några foton vill jag att du kontaktar mig!

Kali Sarakosti

SuomeksiPosted by anneli Mon, March 18, 2013 10:37:27

Toivotetaan tänään, onnentoivotus alkavalle paastolle joka käynnistyy huomenna.
Lady Sarakostlla ei ole suuta,tämä symbolisoi paastoa ja hänella on 7 jalkaa kuin myös paaston viikkoja.(kuva lainattu netistä)

Kathari Deftera! Kala koulouma! Rena måndagen! Nauttikaa herkuista !Tänään syödään enimmäkseen kalaa ja papuja ja erilaisia salaatteja ja tietysti Laganaa, tätä leipää jota ainoastaan syödään tänä päivänä.

Leijan lennättäminen kuuluu aina tämän päivän perinteiseen ohjelmaan ja koko perheen voimin kokoonnutaan eväskorin kanssa leijaa lennättämään.

Saadakseen leijan korkealle tarvitsee se hännän ja sen saa näppärästi tehtyä vaikka vanhoista sanomalehdistä tai muovipusseista.Myös narut pitävät olla tarkasti oikeissa kohdissa,kuten huomaatte niin leijan lennättämiseen ei riitä vain hyvä tuuli, hieman taitoa tarvitaan myös!

Ja meidän leijamme komeasti kipusi korkealle,korkealle tänä pilvisenä hieman kirpakan viileenä maanantaina!

Mukavaa illan jatkoa!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.