peloponnesos

peloponnesos

Om bloggen

Här kan ni delta i vårt äventyr i allt vad det innebär att bygga hus i Grekland, och deltidsbo här,samt emellanåt lite om livet i Sverige.
Alla bilder här på bloggen tillhör mig . Vill du använda något eller några foton vill jag att du kontaktar mig!

Kreikkalainen joka rakastaa lunta!

SuomeksiPosted by anneli Sat, December 15, 2012 09:48:16

Crixus rakastaa lunta !
Ihana Crixus joka oli jätetty heitteille narulla kiinnitettynä puuhun ja jonka ystävämme Annika ja Majid löysivät ja pelastivat.Tyttäreni ja puolisonsa sitten ottivat tämän pennun hoiviinsa ja hän sai matkustaa Ruotsiin ja edelleen sitten Berliiniin.Mutta kävikin niin että nuoripari eivät voineet töittensä takia,joka sisältää paljon matkustamista pitää hauveli ja Crixus saikin tulla meidän hoiviimme.Matkustaminen osottatui kuitenkin vaikeaksi sekä crixukselle ettäminulle ja hän saikin jäädä toisen tyttäremme luo pariksi vikkoa kun lähdimme Kreikkaan.Ja kuinkas kävikään ....he tietty ihastuivat ja rakastuivat tähän helyttävään suloiseen hauveliin niin että Crixus on nyt saanut pysyvän kodin heidän luotaan.Crixus tarvitsee todella paljon hellyyttä ja rakkautta ja turvaa ja sitä hän saa saa nyt roppakaupalla ja minä saan olla mummuna hänelle.

Näin tuli pienestä kreikkakoirasta ruotsalainen,vaikkakin kreikkalaisen passinsa hän saa pittää,täytyyhän hänen matkustaa mummulaan omille synnyinseuduilleen kesälomallasmiley
Hyvää lauantain jatkoa!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by anneli Thu, January 03, 2013 13:05:03

Kiitos kiitos Eija!

Crixus tullee olemaan kesällä n kolmisen viikkoa synnyinseudullaan täällä mummolassa :-))

Kali Xronja!

Posted by eija Sun, December 30, 2012 18:45:10

Tervetuloa koiramummujen armoitettuun joukkoon :-)! Toivottavasti saan joskus nähdä koirulaisen omalla synnyinseudullaan hänen ollessaan kesälomalla. Me saamme karvakuonon mummulaan huomenna uudenvuoden rakettaja pakoon. Rassukka kun on niin paukkuherkkä, että vapisee pöydän alla ja kieltäytyy menosta iltapissille, mutta eiköhän yhdestä yöstä selvitä!Καλή Χρονιά!!