peloponnesos

peloponnesos

Om bloggen

Här kan ni delta i vårt äventyr i allt vad det innebär att bygga hus i Grekland, och deltidsbo här,samt emellanåt lite om livet i Sverige.
Alla bilder här på bloggen tillhör mig . Vill du använda något eller några foton vill jag att du kontaktar mig!

Kukkia,yllätyksiä ja ukkosta

SuomeksiPosted by anneli Fri, April 19, 2013 19:14:20

Aamuauringon säteistä nautiskellessani tuumin että mikä ihanteellinen päivä uusien kukkien istutukseen,sillä niitähän aina mahtuu johonkin paikkaan. Harmikseni "Aktinidios" eli Kiiwi pensaani jostakin kumman syystä eivät olleet selvinneet talven ylitse eli siis ihan asiaakin oli kukkatarhalle ;-)
Kiiwipensasta on aina pitänyt olla kahta sukupuoltaja Kiiwit ovat aika kalliita ostaa täällä toisin kuin kukat jotka ovat todella halpoja.

Mutta yllätys yllätys...Takiksen puutarrha oli saanut jonkin uuden Kiiwilajikkeen jonka pitäisi olla helpompi ja tätä lajiketta ei tarvitsekaan enää kahta. Nyt eikun vain toivotaan taas kerran uutta suurta satoa!

Viime kesänä istuttamamme mulperipuut elikkä silkkiäispuut,antavat jo tänä vuonna marjoja,olipa yllätys ja mukava sellainen.

Oliivipuiden kukinta on juuri alkamassa,kukkaset ovat pienen pieniä mutta kauniita.

Yllätys,yllätys taas. Yhtäkkinen säänmuutos,nopeammin kuin ehdin saada kukkaseni ja tavarani pihalle niin raskaat sadepilvet täyttivät taivaan ja seuraavalla hetkellä jo sadepisarat kastelivat maa. Tätä seurasi valtaisa salamointi ja ja järkyttävä pauke. Siihenpä sitten jäivätkin ne istutukset tältä päivää,sillä sadetta kesti iltatunneille saakka mutta onhan se päivä huomennakin ja toivottavasti taas aurinkoinen!

Mukavaa perjantai iltaa!

  • Comments(0)//blogg1.peloponnesos.net/#post706