peloponnesos

peloponnesos

Om bloggen

Här kan ni delta i vårt äventyr i allt vad det innebär att bygga hus i Grekland, och deltidsbo här,samt emellanåt lite om livet i Sverige.
Alla bilder här på bloggen tillhör mig . Vill du använda något eller några foton vill jag att du kontaktar mig!

Bär,bär...gojibär,blåbär,vinbär...

SuomeksiPosted by anneli Mon, March 25, 2013 08:30:40

Nyt ehkä olen ruvennnut johonkin mikä ei ollenkaan onnistu näillä leveysasteilla ;-)
toisinsanoen marjapensaiden istutukseen.....mustikoita,viinimarjoja ja mielenkiintoisin kaikista..

gojimarja....syön näitä marjoja kuivattuina joka aamuisen jugurttini kanssa ja en koskaan ollut ajatellutkaan itse voivani viljellä tätä pensasta ! Marjahan on kuulu vitamiinipitoisuudestaan ja hivenaineistaan.Kuinkas sattuikaan että puutarhallamme näin juuri tämän pensaan ja en tietenkään voinu vastustaa ostamista,joten nyt nämä pensaat koristavat nätisti pihaamme;-)

Puutarha sai tosi tarpeellisen sekoituksen turvetta, maamme on niin savipitoista että voisi melkein savitöitä ruveta tekemään ;-)

Koska olemme tulossa certifieratuiksi BIO dynamisiksi oliiviljelijöiksi niin kaikki mitä käytämme puutarhassamme tulee täyttää vaatimukset BIO viljelyyn. Tämä turve täyttää EU:n vaatimukset ja olipa kiva yllätys kun turve tuli Suomesta asti tänne meidän puutarhallemme !

Ja nyt ei voi sitten muuta kuin pittää peukkuja ja toivoa että ihanat marjapensaani viihtyvät täällä ja ehkä,ehkä antavat satoa vielä...:-)

Mukavaa päivänjatkoa!!

  • Comments(2)//blogg1.peloponnesos.net/#post696