peloponnesos

peloponnesos

Om bloggen

Här kan ni delta i vårt äventyr i allt vad det innebär att bygga hus i Grekland, och deltidsbo här,samt emellanåt lite om livet i Sverige.
Alla bilder här på bloggen tillhör mig . Vill du använda något eller några foton vill jag att du kontaktar mig!

Kali Xronja!

SuomeksiPosted by anneli Mon, December 31, 2012 20:47:13

Näkemiin 2012 ja tervetuloa parempi vuosi 2013!

Uudenvuodenkakkuni minkä leivoin ystäviemme ja itsemme iloksi epäomnnistui hieman ja ei oikein muistuttanut tavallista Vasilopitaa,mutta hyvin meni kaupaksi ja ajatushan se on mikä on tärkein.....

Toivokaamme todella että vuosi 2013 tulisi olemaan onnekas meille kaikille,erityisesti kreikkalaisille jotka ovat todella saaneet tuntea nahoissaan kaikki säästämiset .Toisaalta sanotaan että vuosi 2013 on vielä kovempi ekonoomisesti täällä Kreikassa ,mutta ajatelkaamme positiivisestija uskokaamme parempien aikojen koittavan.

Toivokaamme että kaikki saamme olla terveitä ja meillä on mahdollisuus viettää laatuaikaa perheemme,sukulaisten ja ystävien kera! Perhe,läheiset ja ystävät ovat elämässä kallisarvoisia,ainakin minulle henkilökohtaisesti.

Ihastuttava "pullonharja" puu alkaa täällä kukkimaan

Oliiviniityt ovat aivan uskomattoman vihreitä ja näyttävät aivan pehmeiltä suurilta matoilta,mikä ihanampaa kuin istua tai maata oliivipuiden alla ja memoroida hieman mennyttä vuotta.Henkilökohtaisesti voin kertoa että meidän vuotemme oli tapahtumarikas. Nuorimman tyttären naimisiinmeno ja uusi pieni löytökoira Crixus joka on valloittanut kaikkien sydämet.Useita uusia ystävyyssuhteita on sidottu,ja vanhojen ystävien kanssa on vietetty monet mukavat tuokiot.Rakkaat lapset ja lapsenlapset ovat ilahduttaneet meitä käynneillään kuten myös läheiset sukulaiset,monia mukavia yhteishetkiä olemme saaneet nauttia heidän seurassaan.Ikäviäkin asioita on mahtunut sekaan,kaksi kertaa tulin ryöstön kohteeksi,sekä Kreikassa että Ruotsissa .Aika suuria perhesuhdemuutoksia on ollut vuoden aikan ja nämä ottavat henkisesti kovasti voimille. Hieman omaa kesälomaakin ehdimme nauttia kierrellen kauniita saaria täällä lähiympäristössämme.
Muutamia tosi lumirikkaita kuukausia saimme kokea Ruotsissa ja nyt lumi tuntuu todella kaukaiselta,sillä joulunaika täällä on ollut lämmintä ja aurinkoista.

Kiitokset teille kaikille blogini lukijoille ja seuraajille .Toivotan teille kaikille mitä parasta Uutta Vuoota 2013

Kali Xronja! Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne!

  • Comments(0)//blogg1.peloponnesos.net/#post663