peloponnesos

peloponnesos

Om bloggen

Här kan ni delta i vårt äventyr i allt vad det innebär att bygga hus i Grekland, och deltidsbo här,samt emellanåt lite om livet i Sverige.
Alla bilder här på bloggen tillhör mig . Vill du använda något eller några foton vill jag att du kontaktar mig!

Nu är de här

SuomeksiPosted by anneli Thu, September 20, 2012 07:40:36

Ihanat cyklaamit! Joka puolella näkyy nytten näitä vaalenapunaisia pieniä kukkasia ,miten ne voivatkin kasvaa kuivan heinän ja risujen keskellä....kauniiita ne ovat.

Ne tuovat mukanaan pienen syystunteen vaikkakin tosi syksyä samme vielä odotella .Ilmassa on vielä reilusti yli kolmenkymmen celciuksen ja merivesi on aivan ihanan miellyttävän lämpöistä.

Ei vielä syksyä puutarhassakaan ,satoamista löytyy vielä runsaasti...

Tänä todella kuumana kesänä monet kasvit ja kukat ovat kärsineet. Kiwi pensaamme näyttivät jo aivan kuihtuneilta ja olin heittänyt jo toivoni niitten suhteen mutta kappas vaan nyt syyskuun! lopulla ne kukoistavat vehreinä.

Aloe Verani oli kukassa keväällä ja sanotaan että kasvi voi kuolla kukinnan jälkeen ja todella näytti että näin kävisi mutta niin se vain on jälleen ruvennut vihertämään ja uusia pieniä Aloe Veroja näyttää tulevan .Kukinta todellakin otti kasville voimille ja onneksi Aloe Vera ei kukikaan kovin usein.

Voikaa hyvin kaikki ja pitäkää huolta itsestänne!

  • Comments(0)//blogg1.peloponnesos.net/#post626